čtvrtek 2. dubna 2009

To to letí

Nějak teď s paničkou nestíháme psát. Ale ono ani není moc o čem - procházky jsou rutinní záležitost zpestřená občasným výletem za Sendym (to když se podaří, že obě paničky mají volno ve stejný den), počasí si už několik týdnů dělá co chce (i když teď už to opravdu začíná vypadat jako jaro) a žádné nové kamarády ani nepřátele tu v okolí nemám. Takže si tu teď tak v klidu žijem, kontrolujem pravidelně sídliště a učíme se pořádně poslouchat a neskákat na cizí :-)

V sobotu se jedeme předvést do Olomouce na svod mladých hovíků, tak už se všichni tři těšíme. Akorát panička pořád sýčkuje, že to bude strašná ostuda, až s ní začnu smýkat na vodítku ve snaze všech skoro 40 psů očichat, prohnat atd... Nebo až po nás budou chtít, abych se vedle paničky proběhla, a já začnu vyskakovat a zakusovat se jí do ruky, haha (ona se mi to sice snaží vysvětlit, ale když mě to s tím skákáním baví víc... a nějaká ta naštvaná facka po čumáku mě vůbec netankuje :-) )
Páníček bere fotodělo, tak snad zas budou pořádné fotky (a snad se páníčkovi zase nepokazí počítač a tyto už nám zůstanou na pořád).

Žádné komentáře:

Okomentovat