úterý 7. října 2008

Zase zlobím...

...asi to bude tím, že jsme v pátek nebyly s paničkou ve školce, protože panička byla nachlazená a navíc docela dost pršelo. Takže mám nahromaděnou energii. Včera jsem navíc byla zase sama doma, tak jsem teď nabitá jak baterka. Venku se mi teď moc poslouchat nechce, tak se musím vláčet ze stopovačkou připnutou k vodítku, abych nemohla utíkat za psama i když nejsem na vodítku... no pořád lepší, než furt šlapat u nohy.

Včera večer jsem dostala pěkně vynadáno. Hrála jsem si s paničkou s kusem látky a páníček seděl u stolu a jedl kuře. No a já jsem se vydala k páníčkovi, strčila mu šňupák pod paži, jako obvykle, když chci, aby si mě všimli, nebo když chci zjistit, co se na stole děje, no a on měl talíř tak krásně blízko, že jsem kuře opatrně chňapla do zubů a plynulým pohybem stáhla na zem... Tak panička vyskočila, otevřela mi tlamičku, všechno mi vyšpárala ze zubů, abych z toho nic neměla, a poslala mě s plesknutím a nadávkama na místo... a asi se jim to hodně nelíbilo, protože mě tam zahnali pokaždé, když jsem chtěla jít za nima do pokoje... Nakonec jsem rezignovala a zůstala ležet v koutku, dokud mě panička nezavolala, že se jdem vyvenčit.
Tak to dnes vypadá zase na velký okruh kolem sídliště u nohy na vodítku... abych se unavila a zároveň musela poslouchat.

Jinak o víkendu jsme byli zase na návštěvě za kocourkem. Pomáhala jsem uklízet nádobí po obědě :-D

2 komentáře:

  1. Čau ségra, tak vidím, že jsme na tom s tím zlobením stejně. Občas, když mě paničky taky vezmou domů, hopsnu na gauč a somrám o jídlo nebo si jdu schrupnout do postele. Jo, a myčka je supr, co?! Chápej, paničci na to nemají ten správný čuch a neví, že to ještě není dostatečně umyté... Musí se to přece ještě olíznout! Měj se hezky:) Alf*

    OdpovědětVymazat
  2. Čauky :o)
    ... tož na podruhé - nejdřív jsem se musel zaregistrovat :o)
    Chtěl jsem jen říct, že do myčky také strašně rád načuhuju - a panička mě vždycky hubuje, že jsem strašný čuně. Ovšem tady si mohla přečíst, že u hovíků je to zcela normální! :o))
    Vždyť kolikrát sama říká, že kupovat myčku byla zbytečná investice - když má mě :o)
    Pac a pusu posílá Huggy

    OdpovědětVymazat